Om Tankekilden

Tankekilden ble til av et ønske om å inspirere og motivere til økt bevissthet om helse. Å oppnå og ivareta god helse, kan i dag være litt av et puslespill. For å gjøre gode valg, behøver vi både kunnskap og motivasjon. Ingen av delene kommer helt av seg selv. Men det bærer virkelig magisk frukt når vi får det til!

Jeg som driver bloggen heter Kristine og er utdannet Kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske Skole. Min egen helsereise startet i 2012, da jeg oppdaget en hel rekke ubalanser i kroppen. Ved hjelp av blant annet kostholdsomlegging og korrigering av næringsmangler, fikk jeg bukt med blant annet PMS, psykiske symptomer, uren hud, pollenallergi og fordøyelsesproblemer.

På veien lærte jeg at det meste henger sammen. Samtidig lærte jeg at kroppen er en uhyre intelligent organisme som retter opp mye selv, dersom den får de riktige byggesteinene å jobbe med. Disse byggesteinene handler om blant annet næringsrik mat og drikke, ren luft, tilstrekkelig ro, kjærlige relasjoner – alt som er med på å skape en positiv energi for kroppen din.

I løpet av disse årene har jeg møtt mange mennesker. Mange dyktige leger og behandlere som ønsker å gjøre en forskjell. Jeg har også møtt mange med et sterkt ønske om bedre helse og livskvalitet, men som føler seg hjelpesløse overfor oppgaven de har foran seg.

Min «helsereise» fortsetter, og det er fortsatt flere brikker som skal på plass. Men jeg vil gjerne dele kunnskapen min med deg, så kanskje du også lettere vil finne noen av dine manglende puslespillbrikker. Husk; en dag om gangen, et skritt om gangen! Håper du lar deg inspirere og motivere!

Du kan lese mer om meg på nettsiden min kristineoa.no

%d bloggere like this: