14. januar kjører vi fire ukers gratis intensiv opplæring i eteriske oljer!

Stadig flere ønsker å innlemme eteriske oljer som en del av en mer naturlig og frisk livsstil. Teamet jeg er en del av er Skandinavias største og raskest voksende, og for oss er det avgjørende at alle får tilgang til god veiledning i bruk av oljene, både fordi det fører til trygg bruk, og fordi det erfaringsmessig fører til at oljene gjør en reell forskjell – fremfor at de blir stående i skapet med korken på.

Kurset er et gratis tilbud til alle fordelskunder som hører til Line Holdal/Lilalife og underteamene. (Er du i tvil om hvilket team du tilhører, så sjekk med din kontaktperson.) Ønsker du å bli fordelskunde, kan du følge linken nederst i innlegget.

Å ta ansvar for egen helse
For meg er den enorme økningen i interesse for eteriske oljer et tegn på at mennesker rundt omkring i større grad ønsker å ta tilbake noe av ansvaret for egen kropp og helse. Lenge har vi vært underlagt en tro på at leger/helsepersonell er de eneste som kan rydde opp i kroppene våre, mens faktum er at det er mye vi selv kan gjøre.

Ikke bare er det mye vi kan gjøre, det er mye vi bør gjøre!

Ikke fordi vi ikke har behov for fagfolk og ekspertise innimellom, men vi behøver å ta tilbake troen på egen dømmekraft og evne til å lytte til de signalene kroppen sender oss. Disse er det bare vi selv som hører, tross alt. Det gir oss også et helt unikt utgangspunkt for å tolke signalene og gi kroppen det den trenger.

Å lytte mer til kroppens behov
Bevisst bruk av eteriske oljer er bare ett av flere verktøy som er med på å øke innsikten og kontakten med vår egen fysiske og psykiske helse. Det å selv skulle velge en olje eller oljeblanding å bruke, fordrer at vi stopper opp, lytter og stiller oss spørsmål om hva vi trenger der og da. Den prosessen i seg selv er noe moderne mennesker sårt trenger.

  • Oljene brukes i naturlig egenpleie, og gir oss terapeutisk effekt uten masse fyllstoffer, konserveringsmidler og syntetisk parfyme.
  • Oljene brukes til å lage skånsomme vaskeartikler til hjemmet, som gjør at vi kan fase ut sterke, belastende stoffer som blant annet forstyrrer mikrobiotaen vår og skader luftveiene.
  • Oljene brukes til å støtte og lindre, alt etter behov. Oljene er potente dråper, men 100% naturlige og langt mer skånsomme enn mange andre moderne remedier og medikamenter, og oljer kan ofte være et aktuelt alternativ å teste før man tyr til tyngre skyts.

Nei, oljer er ikke mirakelmedisin
Jeg er veldig tydelig på at vi ikke skal gå i samme «fella» som moderne medisin på mange måter har gjort; å påstå at helbredelse handler om å «match the pill to the ill». Kroppen vår er langt mer kompleks enn som så. Å fjerne symptomer er ikke nødvendigvis det samme som å bli frisk.

At symptomer forsvinner skal ikke være kunstig fremtvunget, men derimot en naturlig konsekvens av at kroppen har gjenfunnet balanse. Ofte er ikke det tilfellet når vi benytter oss av moderne medikamenter. Det finnes som regel ikke en pille som kan kurere sykdom x. Ei heller finnes det en olje som kan.

Helse handler i stor grad om å støtte opp om kroppens egne mekanismer, skape tid og rom for at kroppen kan gjenfinne balanse; fjerne belastninger, stress og toksiske stoffer, og tilføre nyttige stoffer via ernæring, lys, luft, væske, god energi og gjerne stoffer som antioksidanter og andre bioaktive stoffer som drar i riktig retning. Eteriske oljer er ett eksempel på dette.

I denne videoen forklarer jeg mer om hvordan eteriske oljer indirekte kan bidra til en mer balansert og friskere kropp:

På kurset vil du:
• Få innsikt i hva eteriske oljer er
• …hvordan de virker
• …hvordan de kan brukes
• …på en både trygg og effektiv måte
• Lære deg basic kunnskap om oljenes kjemi
• … og hvordan du mikser oljer med tanke på de kjemiske egenskapene
• Bli kjent med oljene i familiepakken og alle bruksområdene
• Få konkrete oppgaver som består i å lage egne oljeblandinger til husapoteket
• Lære å lage naturlig egenpleie med kun få ingredienser
• Lære å lage skånsomme, men effektive vaskemidler til hjemmet

Det blir livesendinger med meg og ernæringsterapeutene Line Holdal/Lilalife og Celine Heldrup, hvor vi deler fra vår erfaring med eteriske oljer som en del av en friskere hverdag. Det blir korte, videobaserte foredrag, oppskrifter og tips – alt brutt ned slik at det er oversiktlig og lett forståelig.

Med en slik innføring i oljene, kan du føle deg trygg på å bruke oljene i etterkant, og vi garanterer at du også vil ha lyst til å fortsette å eksperimentere selv!

Klar for en frisk start i 2020?
Ønsker du å bli med i teamet vårt, kan du registrere deg og bestille din velkomstpakke her. Gjør du dette før 1. januar så rekker du å motta oljene dine tidsnok til oppstart av Kom i gang-kurset 14. januar. Du får også med en ekstra flaske frankincense gratis (verdi ca 1000,-)! Mer om frankincense og desembertilbudet.

Mer om eteriske oljer og helse