Du har kanskje hørt om den såkalte «magnesiumprotokollen»? Her er en liten innføring.

Magnesiumprotokollen, eller egentlig Root Cause Protocol (rotårsaksprotokoll), er en såkalt protokoll som tar sikte på å balansere ubalanser i kroppens mineraler som følge av moderne belastninger.

Et av hovedmålene er å kvitte kroppen for overskuddsjern, som skaper oksidativt stress og gir grunnlag for uønskede patogener som sopp, parasitter og bakterier.

Morley Robbins er mannen bak, og han fremholder at alt for mange blir diagnostisert med jernmangel, mens det i stedet veldig ofte handler om at jern og kobber ikke reguleres riktig i kroppen.

Jeg er forsiktig med å påstå at det finnes en «protokoll» som fikser «alt». Jeg tror det er flere veier til Rom, men det jeg liker godt med denne er at den tar sikte på å gjenopprette balanse i kroppen på et grunnleggende nivå.

Jeg tror en stor utfordring med medisinsk behandling i dag, og også med mange «alternative» protokoller og metoder, er at de ikke tar tak i rotårsakene på et dypt nok nivå. Vi må alltid spørre oss selv hva som ligger bak, hva som er årsak til symptomene våre, og deretter forsøke å adressere disse.

Her gir jeg en innføring i magnesiumprotokollen, fra kurset mitt Helserevolusjon. På den norske Facebook-gruppa Magnesiumprotokollen Norge, finner du mer detaljert info og kan stille spørsmål.

Ønsker du konsultasjon med meg, les mer her.

 

 

——

Bli med på online-kurs:
Helserevolusjon

Hvordan ta ansvar for egen helse i en moderne verden?
Lær mer om ernæring, fordøyelse, hormoner, mineralbalanse, epigenetikk, stressmestring og hvordan du kan støtte kroppen naturlig!
Les mer her!

HR-bok-4

——

Sjekk ut gratisheftene mine
– med tips og inspo på veien mot en friskere hverdag!
Du finner dem her