(Inneholder reklame) • Vil du starte sommeren med mer energi og lettere i kropp og sinn, samt legge et godt grunnlag for en en mer naturlig livsstil? 28. mai inviterer Line «Lilalife» Holdal til «detox»-uke!

Hvorfor detox?
Kroppen vår er i utgangspuntket «selvrensende». Vi har organer som blant annet lever og nyrer, som har viktige jobber med å fjerne fremmedstoffer fra kroppen. Men i dag utsettes vi for helt andre stoffer enn hva vi tidligere har gjort. Daglig eksponeres vi for syntetiske stoffer som kroppen ikke nødvendigvis vet å hanskes med i like stor grad. Giftstoffer kan hope seg opp opp i kroppen og påvirke energien og helsa vår negativt.

Ulike former for «detox»
Det er mange meninger om «detox» der ute, også mange kritiske røster. Det er i den forbindelse viktig å merke seg at det er mange typer «detox». Å kvitte seg med tungmetaller og store mengder giftstoffer er en omstendelig prosess, som krever profesjonell oppfølging, og det er ikke en slik form for «detox» det er snakk om her.

En uke med lett «detox» slik som denne, handler om å støtte opp om kroppens egne avgiftningsorganer og vil kunne hjelpe med å lette byrden på fordøyelsessystemet. Hel/delvis faste er godt dokumentert i forhold til helsefordeler. Faste setter kroppen i reparasjonsmodus, og kroppen får tatt i et ekstra tak der hvor den ellers kanskje ikke får sjansen.

I løpet av denne uka brukes både juser, smoothier og kraft (aminosyrene i kraft, som eksempelvis glysin og prolin kan være effektive i denne forbindelsen). Line bruker også eteriske oljer kjent for sine rensende og støttende egenskaper, som eksempelvis koriander, ingefær og sitron.

Moderne greie?
Faste er heller ikke noe «nymotens greie»  og den moderne medisinens far Hippokrates anbefalte faste som et virkemiddel for bedre helse. Faste, urte og renselseskurer er sentralt i alle gamle naturmedisinske tradisjoner. I dagens samfunn er dette enda mer relevant med tanke på mengden kjemiske stoffer vi eksponeres for fra morgen til kveld.

Forskning har vist at vi utsettes for mange ulike miljøgifter, og vi vet at dette ikke er gunstig. Coctaileffekten og langtidseffekten av alt vi eksponeres for er det forsket lite på. Men det er stor grunn til å tro at opphopning av syntetiske gifter i kroppen over tid, fører til svekket helse. Det kan trigge betennelser kroppen som svekker organismen, og vi eldres raskere.

God helse er avhengig av at kroppens organer fungerer optimalt! En «detox» vil kunne styrke og støtte kroppens avgiftningsorganer i jobben sin med å fjerne giftstoffer fra kroppen. Dette er ikke noen mirakelkur, men et nyttig steg på veien!

Har du vurdert å gi kroppen en «kick-start»  lenge, men utsetter og utsetter (slik som meg?) Vel, nå har vi alle sjansen!

Line er en superdyktig ernæringsterapeut og kurset inkluderer konkrete planer, innkjøpslister og de beste tipsene for en kroppslig vårrengjøring! Med kurset følger en innholdsrik e-bok med all info du trenger for å gjennomføre uka – og også tips til veien videre!

Mange aha-opplevelser om magnesium!
Fra meg kommer det nyttig info om det superviktige mineralet magnesium som minst 80% av oss har mangel på. Magnesium kommer i mange ulike former, med ulike egenskaper – og en av de viktigste er nettopp å assistere kroppen med avgiftning. Jeg gleder meg til å dele med dere, jeg lover det blir mange aha-opplevelser!

Målet med uka:

  • Løfte energien din
  • Legge til rette for en naturlig livsstil, med minst mulig kjemikaler i alle ledd
  • Gi deg kunnskap og motivasjon til å gjennomføre en detox med jevne mellomrom

Dette får du:

  • Når du melder deg på vil du få tilsendt en liste over det som anbefales å ha tilgjengelig
  • 5-8 dager etter påmelding får du tilsendt de eteriske oljene som skal brukes.
  • Fredag 25. mai får du tilsendt en e-bok med tips og oppskrifter
  • Du får tilgang til en eksklusiv facebookgruppe hvor Line går live hver eneste dag
  • Her får du daglige utfordringer relatert til kosthold, stressmestring og bevegelse
  • Du vil få detaljert beskrivelse av hvordan bruke oljene
  • Etter uken får du også tilgang til Lines kompetanse og veiledning via en egen doTERRA facebookgruppe.

Slik blir du med:

Dersom du ikke allerede er medlem av doTERRA, så melder du deg på kurset ved å bestille en av følgende to detox-pakker, fortrinnsvis innen 15. mai for å rekke å få produktene til kursstart:

Liten detox-pakke

Pakken inneholder:
Sitron, Smart and Sassy oljeblanding, spearmint og DDR Prime (et fantastisk tilskudd laget av eteriske oljer for å støtte cellefornyelse og energi).
Pris: 1.590,- (inkludert oljer, detox, e-hefte og veiledning)

Full detox-pakke

Pakken inneholder:
Koriander, ingefær, sitron, Smart and Sassy oljeblanding, spearmint og DDR Prime (et fantastisk tilskudd laget av eteriske oljer for å støtte cellefornyelse og energi).
Pris: 2.350,- (inkludert oljer, detox, e-hefte og veiledning)

Ved kjøp en av pakkene vil du automatisk få din egen oljekonto og bli medlem av doTERRA som gir deg minst 25% rabatt på alle produktene. Medlemskap innebærer ingen forpliktelser/bindingstid og og du kan selvsagt avslutte medlemskapet når du selv ønsker.

Innmeldingsbonus i mai!
Som en ekstra bonus gir jeg og Naturkilden bort en gratis pakke kollagen til nye medlemmer i mai! Kollagen er helt supert i forbindelse med detox, og et av mine topp fem tilskudd! Les mer om kollagenet her.

Blir du med?

Ta kontakt via dette skjemaet (innen 15. mai), så får du tilsendt alt du trenger!

 

Lila-detox_4