Frisk, krydret og lett lunsj, laget i en fei! Elsker følelsen kalde, grønne supper gir! Kombiner med litt ekstra proteiner i form av eksempelvis spekemat eller kokte egg.

Ingredienser (1 porsjon)

2 store stilker stangselleri
2 håndfuller koriander
1 tykk skive ananas
1 stort fedd hvitløk
2 håndfuller blandet salat (kan sløyfes)
2 ss god, kaldpresset olivenolje
En klype salt
Et par rause skvis av sitron og/eller lime
Evt. en sliten skvett vann

Topp med:
Blandete frø eller nøtter (gjerne bløtlagt og tørket)
Ananas i biter (kan også bruke selleri, eple eller slangeagurk eller en miks)
Koriander og olivenolje

Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene i en kraftig blender (jeg bruker Nutribullet). Kjør til en jevn suppe. Hell over i en tallerken og topp med det du ønsker!

Full av antiinflammatoriske ingredienser og nyttige mineraler! Du kan også pimpe suppa med ingefær og gurkemeie/pepper, for ekstra effekt. Grønn bladsalat og sesamfrø (med skall) er supre kilder til kalsium for oss som spiser lite eller ingen meieriprodukter!

Når det er sagt; suppa smaker også veldig godt med en klatt fullfett yoghurt eller rømme – aller helst upasteurisert om du får tak i, men Rørosmeieriet sine er også veldig gode 😉

Screen Shot 2018-02-26 at 13.29.32.png