Tie-Ups produserer belter som er 100% resirkulerbare, allergifri og antibakterielle. Dersom du skulle bli så lei av beltet at du graver det ned i jorda(!), går det i oppløsning i løpet av få måneder. Magi!

Beltene er dessuten praktiske på flyplassen, siden du slipper å ta de av i sikkerhetskontrollen. Men først og fremst er de dritkule. På nettsiden tie-ups.it kan du designe ditt eget.

tie_ups_hoved

Beltene kommer i kun én størrelse – du tilpasser dem enkelt ved å klippe av til ønsket lengde (med vanlig kjøkkensaks). Bestiller du flere kan du bytte om beltespennen og derfor ha flere variasjonsmuligheter dersom du er i det fargerike humøret! Hvis du bestiller deg et belte i standard tykkelse og har en mannlig samboer, vær forberedt på at du ikke får ha det i fred (dersom dere kan bruke samme størrelse da). Jeg snakker av erfaring…

Du finner standard-beltet som er medium bredt, og en smal versjon (slim cut) som passer fint til for eksempel kjoler. Tie-Ups har også egen barnekolleksjon.

Prisen ligger på ca. 40-60 Euro, noe som gjør det til en perfekt vennegave til den som har alt – også den miljøbevisste hippien som rynker på nesa av de fleste gaver du kjøper. I verste fall kan jo vedkommende grave det ned i kompostbingen… icon_wink.gif

Beltene blir levert i en fin, transparent plasteske av samme materiale som beltet.

Alle bilder er fra tie-ups.it.

tie_ups_11

tie_ups_10

tie_ups_3

tie_ups_2

tie_up_belter_2

tie_ups_8